0341 254 205
Naar de webshop

Services

Dierspecialist Berben heeft naast uitstekende producten en deskundigheid ook vele extra services te bieden.

Gewichtscontrole en gezondheidscheck

Dierspecialist Berben biedt de gelegenheid voor een gewichtscontrole en een eerste gezondheidscheck. Wist u dat meer dan 40% van alle honden en katten aan overgewicht lijden? Ook komen huid en vacht problemen komen heel veel voor en zijn vaak voeding gerelateerd als er geen vlooienallergie is geconstateerd. Al deze services zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Bezorgservice

Is het niet mogelijk om al uw aankopen op de juiste manier thuis te krijgen? Zijn er zware producten of onhandige producten te vervoeren? Dierspecialist Berben heeft altijd de juiste oplossing en zorgt ervoor dat uw producten veilig thuiskomen. Informeer naar de mogelijkheden in de winkel.

Webshop

Via de landelijke webshop bestaat de mogelijkheid om een bestelling thuis te laten bezorgen.
Veel handiger is echter uw bestelling bij Dierspecialist Berben te laten bezorgen en daar af te halen wanneer het u schikt. U betaalt géén bezorgkosten en hoeft niet thuis te blijven om een pakketje in ontvangst te nemen. Bovendien kunt u met service en garantie dan direct bij ons terecht, staat uw aankoop bij ons geregistreerd en telt uw aankoop mee in ons spaarprogramma. Als u nu iets bestelt in de webshop, kies dan bij het afronden van de bestelling Dierspecialist Berben als bezorgadres.

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Deskundig Advies

We vinden een deskundig advies over uw huisdier het belangrijkste wat er is.

Verantwoord Assortiment

We nemen zoveel mogelijk biologisch verantwoord voer en duurzame artikelen in ons assortiment op.

Betrouwbare service

Wij staan voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren. Onze dierkennis is van het hoogste niveau en streven naar gezonde huisdieren.

Betrokken medewerkers

Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen met ieder hun specialiteit. Al onze medewerkers volgen jaarlijks cursussen.

Voor iedereen betaalbaar

Kies voor de bekende A-merken of voor onze eigen huismerken. Die zijn minstens zo goed!